×

Alle Categorieën

Deze zilveren accessoires zullen je huis totaal veranderen

Ben jij een fan van Scandinavisch minimalisme? Dit sluit niet uit dat je zilveren accessoires aan je huis kan toevoegen. Als je nog twijfelt of zilver wel goed is als een extraatje aan interieurinrichting, dat moet per direct worden verbroken. Zelfs een klein zilverkleurig element geeft je interieur al een andere glans, check het.

 

Zilveren details versterken de neutrale kleuren 

Zilveren fotolijsten, een zilveren spiegel of gewoon een zilveren decoratie dat aan de muur hangen, deze wanddeco zal een vonkje geven aan de muren in alle neutrale kleuren. 

 zilveren vloerlamp met neutrale kleuren op de muur

Zilver is niet alleen goed te combineren met de koele of neutrale pastellen, ook bij warme tinten loont het de moeite om zilveren woonaccessoires toe te voegen. De combinatie van de koele zilverkleur en het warme pallet smokkelt onmiddellijk een luxe in elk interieur, maar zonder de positieve sfeer te verliezen.

Zilveren accessoires in moderne interieurs

Zilveren accessoires: hanglampen, vloerlampen en vazen, zien er zowel overdag als in het donker even interessant uit. Ze hebben de charme van tijdloze elegantie. Hou je van de Scandinavische stijl, of juist van moderne hedendaagse ruimtes die zuinig uitgedrukt is? Boven de grijze bank in de woonkamer past perfect een zilveren hanglamp met een glanzende of matte afwerking.

zilveren vloerlamp in moderne woonkamer

Ben je een liefhebber van een glamour-esthetiek? Je wordt gecharmeerd van avant-gardistische glazen salontafels in een zilveren frame.

zilveren salonafel met zilveren hoekbank en tafel

Een ander element dat je woonkamer of slaapkamer zal levend maken, zijn kussens met de toevoeging van zilver kleur - het is niet alleen een idee voor een feestelijk decor, maar ook om warme zomerdagen visueel af te koelen.

 zilveren sierkussnes met zilveren hoofdboord en zilveren tafellamp

Een combinatie van zilveren details met een industrieel stijl

Het blijkt dat zelfs een minimum aan metaalglans het interieur eleganter en lichter maakt. In sobere industriële interieurs past zilver perfect in de vorm van accessoires.

In dit geval zullen alle accessoires met geborsteld, gematteerd zilver perfect harmoniëren met ruw hout en zwart kleur. Denk aan lampen die boven de eettafel hangen, voedselblikjes in deze kleur of een interessant zilveren beeld voor in de vensterbank.

 zilveren voedselblikjes geborsteld

Glitter en zilver spark - iets voor liefhebbers van glamour

Zilveren woonaccessoires zijn tijdloos en universeel, als je voor meer dan een paar kleine accenten kiest, betekent dit dat je verliefd bent op de glamour stijl.

Paleisflitsen, sprankjes, pracht, alles rijk en in een vonk, daar hou je van. In dit geval moet glanzend zilver overal heersen. Glamoureus zijn is een levensstijl dat het huis niet alleen wordt gekenmerkt door zilveren (en gouden) accessoires, maar ook door glanzende meubels met een combinatie van wit en zilver.

glamour stijl alles in zilver slaapkamer

slaapkamer met zilveren en gouden woonaccessoires gouden muurbeeld

Een zilveren kroonluchter met veel lichtreflecterende kristallen, zilveren en hoogglanzende wanddecoraties of grote zilveren kandelaars passen hier perfect bij.

Gerelateerde producten