×

Alle Categorieën

5 briljante manieren om een smalle inkomhal in te richten

Als je een smalle inkomhal wil in te richten, geen paniek! Overweeg een van de ideeën uit onze bovenstaande lijst om een open ruimte te creëren die ruimtelijker aanvoelt. Door slim gebruik te maken van de ruimte die u hebt, kunt u zelfs een smalle hal gezellig en uitnodigend laten aanvoelen.

1. Kapstok ideeën voor een kleine gang

Om een smalle inkomhal in te richten kies voor een klein en compact kapstok.

Je kan je ruimte besparen bij een kapstok boven een schoenenkast te monteren of in plaats daarvan haken aan de muur. Haken zijn veel kleiner en het voordeel is dat je zelf de posities van verschillende haken kan bepalen.

kapstok ideen klein hal

2. Gebruik lichte kleuren

Ga voor neutraal. Als je gang echt klein is, maar je wil hem toch groter wilt doen lijken, kies dan voor lichtgekleurde muren: wit, beige, pastellen.

Kies dan ook voor een neutraal gekleurd tapijt dat niet concurreert met de kleur van de muren. Dit helpt de ruimte open en luchtig te houden.

lichte kleuren in de hal

3. Gebruik spiegels in de smalle inkomhal

Deze truc werkt goed als je smalle inkomhal hebt, omdat het een illusie geeft van meer licht in de kamer.

Het helpt ook om de ruimte groter te laten lijken dat het in werkelijkheid is door de weerkaatsing van het licht. Het kan een goed idee zijn om een spiegel op te hangen aan het einde van je gang tegenover de deur. Het heeft meer licht uit buiten.

Spiegel is praktisch nog voor een ding - wij denken zelfs dat het de moeite waard is om 's ochtends voor vertrek naar je werk even je make-up, haar en kleding te controleren, zodat je je de hele dag zelfverzekerd kunt voelen over hoe je eruitziet!

grote spiegels in de hal voorbeelden

  1. Geef wat natuurlijk licht

De gangen zijn vaak smal, donker en zonder ramen. Om deze goed in te richten je kan een voordeur met veel glas kiezen, waardoor de hal lichter en groter wordt.

natuurlijk licht in de gang

  1. Schoenenkast

Overweeg om een schoenenkast of bankje in je kleine gang te zetten. Zo heb je zowel opbergruimte als zitplaats in één!

Onzichtbare opbergruimte voor schoenen is een andere manier om meer opbergruimte toe te voegen zonder veel ruimte in beslag te nemen: plaats gewoon greeploze kasten in dezelfde kleur als je muur.

ingebouwde kast in de hal

Denk eraan, als je hulp nodig hebt bij het selecteren van items om je smalle inkomhal in te richten, huur dan een professional in! We weten dat je veel opties hebt, je kan op selektoria.nl de best mogelijke producten kiezen om je gang nog mooier te maken.

Categories: Huisstijlen