×

Alle Categorieën

7 tips voor ideale thuiswerkplek in de kleine ruimte inrichten

Thuis werken. We zijn in het afgelopen jaar allemaal aan gewend en ik denk dat we in de toekomst minder tijd op het kantoor zullen zitten en meer thuis werken.

Maar wat als je een klein ruimte hebt en een extra kamer is geen optie? Het is mogelijk om een ​​mooie werkplek te creëren zonder extra kamer! Ik heb 7 tips om ideale thuiswerkplek in de kleine ruimte inrichten.

Van cloffices tot room dividers, je kan een functioneel, stijlvol en comfortabel thuiswerkplek in je huis zelf maken en het maakt niet uit hoe groot je huis is.

  1. Je eetkamertafel de nieuwe basis tijdens huiswerken

Je eetkamertafel is een ruimte die al de basisbenodigdheden voor ideale thuiswerkplek heeft dus tafel, licht van de hanglampen en stoelen. Wat heb je nog nodig? Stijlvolle opbergdoos (misschien op de wielen?) in de buurt waar je al je werkspullen kan inleggen zodat op het einde van de werkdag je nog lekker kan eten. 

eetkamertafel de nieuwe basis tijdens huiswerken

  1. Bijzettafel - ideale thuiswerkplek 

Omdat bijzettafels meestal iets langer zijn dan het gemiddelde bureau, kun je zelfs stoelen aan beide einden plaatsen voor een werkruimte voor twee (als het nodig is)! En ze zijn ook dunner dan gewone bureau's, wat betekent dat ze minder ruimte innemen. Perfecte plek om in de hoek plaatsen, vlak bij het raam of achter de hoekbank.

Bijzettafel - ideale thuiswerkplek

  1. Ruil je nachtkastje in met de bureau

Heb je geen ruimte in de woonkamer en geen extra kast? Twijfel niet te lang om een ​​thuiswerkplek in de slaapkamer te inrichten. Als je wat extra ruimte naast je bed hebt, verwissel dan je nachtkastje voor een klein bureau met hangende planken om alles goed in orde te maken.

Ruil je nachtkastje in met de bureau

  1. Cloffice/Kastkantoor

Zoek je op ideale thuiswerkplek in de kleine ruimte? Maak een kennis met een cloffice.

Het woord komt van closet en office. Schrik niet te snel! Je gaat niet werken in een kast, maar je kan je kast echt omtoveren tot een fijne werkruimte. Heb je ingebouwde boekenkast of grotere opbergkast? Doe een plankje weg, zet een kleine bureau erin, voeg bureaustoel en je hebt ideale thuiswerkplek dat kan je verbergen als je niet aan het werk bent.

cloffice

Nog een tip: door een uitklapbaar bureau toe te voegen maak je meer werkruimte in je kleine werkplek.

werkplek in de opbergkast

  1. Ruimteverdeler in de woonkamer

Opbergkasten hoef je niet altijd tegen de muur zetten. Je kan deze kasten gebruiken als room dividers dan creëer je ideale thuiswerkplek. Probeer IKEA Kallax kasten, ze zijn perfect als ruimteverdelers. De open structuur van deze kasten helpt je thuiskantoor goed in de orde maken en heeft meer licht in je werkplek.

room divider werkplek

  1. Thuiswerkplek onder de trap sluipen

Als je een open ruimte onder je trap hebt, heb je een perfecte plek voor je werk! Dit is mijn favoriete idee om een ​​thuiskantoor te maken zonder extra kamer. Dit kleine stukje ruimte onder de trap heeft precies de juiste maat voor een kantoor thuis, en de hoek erboven zal je een gevoel van privacy geven.

huiskantoor onder de trap

  1. Wandplank als bureaublad

Dat is een superkleine idee voor een thuiswerkplek. Gebruik maken van een wandplank als bureaublad. Het kan bevestigd worden overal in je huis: in de slaapkamer, woonkamer zelfs ook in de hal. De ideale thuiswerkplek dat geen vloeroppervlak in beslag neemt. De plank moet natuurlijk genoeg diep zijn voor de laptop en ook kleine werk items. Hieronder vensterbank is vergroot en als een bureau geadapteerd.

wandplank werkplek

Categories: Huisstijlen

Gerelateerde producten