×

Alle Categorieën

7 beste manieren om je handdoeken in de badkamer op te bergen

Niet zo lang tijd geleden ging ik werken aan de handdoeken en hun opslag in de badkamer, zelf heb ik een kleine badkamer dus daar kan ik niet veel handdoeken opbergen, ik stoor ze allemaal in mijn slaapkamer. Ik zou mijn handdoeken wel bij de hand willen hebben. Dus ik ging op zoek naar de juiste opties en vond net 7 de beste. Hieronder alles op een rij.

1. De kast onder de zink is een plek om al mijn handige dingen op te bergen. Soms voeg ik daar de rotan mand met opgerolde handdoeken toe.

badkamerkast onder de zink

2. Een geweldige plek om handdoeken te bewaren in de badkamer is de deur. Hang je handdoeken gewoon op geschikte handdoek hanger op.

handdoekenrek deur

3. Als je ruimte hebt op een lege muur, kan daar de  "ladder" met planken heel goed werken en daar kan je alle handdoeken laten liggen - het is niet alleen goed om handdoeken op te hangen, maar ook rotan dozen met cosmetica, hygiëneproducten.

ladder voor de handdoeken

4. Vrijstaande handdoekenrek. Dit is een voorstel voor de grotere badkamers. Vrijstaande handdoekrekken met een groot en breed bereik van zijn armen. Ze hebben een stabiele basis en veel ruimte om veel handdoeken op te hangen. Vanwege hun grootte is het beter om ze in grotere badkamers te plaatsen. Er is een goed aanbod op onze markt, ook op Selektoria.nl waarin je vrijstaande rekken voor de badkamer vindt in loft, klassieke en moderne stijl, er is hier echt veel om uit te kiezen.

vrijstaande handdoekenrek

5. Aparte lades voor de handdoeken. Als je meer ruimte hebt in de badkamer, om daar een kast neer te zetten, denk maar aan een ladekast en bespaar 1 lade alleen voor handdoeken, dat is praktisch omdat je alles bij de hand hebt.

6. Handdoekenrek, of wandrek, is een van de meest elementaire dingen voor elke badkamer. De grote voordeel van handdoekenrekken is dat ze niet te veel ruimte nodig hebben en zelfs in een heel kleine badkamer kunnen worden "opgevuld". Je kun het netjes en zeer eenvoudig monteren.

badkamerkast met la

7. Radiator als handdoekenrek - twee in één. Dit is de beste optie voor gezinnen met kinderen en een kleine badkamer, dankzij de installatie van zo'n radiator win je ruimte en de zekerheid dat je handdoeken altijd snel droog zijn.

metaal zwart handdoekenrek

Speel met het ontwerp en creëer iets origineels, zoals hangende, rotan manden - als een plek voor kleine handdoeken. Je hebt oneindig veel mogelijkheden, laat mij weten wat jij hebt bedacht!

Gerelateerde producten