×

Alle Categorieën

Welke muurverf past het best bij de witte meubels?

Heb je witte meubels in je woonkamer of ben je van plan eentje te kopen? We hebben goed nieuws voor je, het is een goede keuze, bijna alles past bij wit!

Witte meubels zijn populair onder zowel liefhebbers van minimalistische, Scandinavische inrichtingen als van een glamoureus interieurs. Hoewel wit kan worden gecombineerd met een breed kleuren scala, alleen met sommige van de tinten geeft het een fenomenaal effect.

 

Wit met wit

Het is geen verrassing dat wit kleur het best bij de witte meubels past. Wit in de woonkamer ziet er extreem fris, licht en elegant uit. Als je je interieur wilt verrijken zorg voor een kleurrijke streep, print of schilderij op de muur. Denk over kleurrijke sierkussens en een wollige vloerkleed in in crème kleur, dat maakt de woonkamer gezelliger.

wit met wit

 

Aarde kleuren

Wit staat ook mooi met aardekleuren. Inspiration by nature is enorm populair in de interieurbranche en het lijkt ons niet dat dit snel gaat veranderen. Welke kleuren zijn er? Kies uit tinten in groen, flesgroen, warmbruin en baksteen. Ze zien er bijzonder elegant uit in combinatie met witte meubels.

wit met aarde kleuren

 

Grijs en zwart - kleuren die goed bij de witte meubels passen

Mode voor grijs zal nooit vervagen, en het duet met wit is een eenvoudig en tijdloos recept voor een modern en elegant arrangement in je woonkamer. Wil je dat het interieur er stijlvol uitziet? Kies dan voor licht grijs.

Een origineel effect krijg je voor donkergrijs of een diepe zwarttint door te kiezen. 

Denk je dat de combinatie van wit, grijs en zwart saai is? Zet in op de energieke kleuren! Donkerblauwe vaas, sierkussens en een deken zullen perfect bij grijze muren en witte meubels passen. Intensieve kleuren zoals blauw, geel, oranje of intense groen brengen altijd wat dynamiek in elk interieur.

 

Blauwe muurverf

Bij het zoeken naar het juiste kleur voor je witte buffetkast mag je blauw niet vergeten. Deze kleurpalet is een van de populairste trends van 2021.

Wil je blauw in een intense uitvoering, kies dan voor turquoise. Diep, elegant marineblauw geeft het interieur een luxueus en uniek karakter. Lichtblauwe muurverf bepaalt sterk het karakter van de ruimte. Deze kleur is warm en vriendelijk maar nooit koud.

Gerelateerde producten