×

Alle Categorieën

Trendy tuinmeubels voor deze zomer

Een goede tuinmeubels vind je niet zo snel. Het moet in je stijl passen, goede afmetingen hebben en natuurlijk het beste prijs. Welke trends blijven hetzelfde en welke zijn nieuwe voor deze zomer in de tuin? Hieronder op een rij zetten wij alle trendy tuinmeubels.

  1. Come back van houten tuinmeubels

Tuinarrangementen zijn dit jaar simpel, zonder overmatige decoratie, maar gezellig en warm. Houten tuinset zorgt voor rustgevende sfeer in je buitenkamer dus kies de juiste.

Houten tuinstoelen zijn licht, comfortabel en duurzaam. De tuinmeubel trends van 2021 kenmerken zich door nieuwe materiaalcombinaties, ook met hout - kijk aan gestoffeerde tuinbanken met houten frames, waar kan je urenlang uitrusten.

houten tuinmeubels

  1. Aluminium met houtlook print

Tuintafels en bijzettafels voor in de tuin zijn gemaakt van aluminium maar met filmlaag in de houten kleur. Bv. het warme teakhouten tafelblad past prachtig bij het aluminium antraciet. Aluminium hoort goed buiten, daar hoeft je niet te veel onderhouden. Deze trendy tuinmeubels zijn zeer functioneel en duurzaam.

  1. Tuinmeubels van bamboe en riet

Deze materialen zijn overal in huis een grote trend dus moet je het ook in de tuin hebben! Vindt je deze materialen het beste voor je tuin? Dan zoek voor complete bamboe tuinsets of relaxstoelen met rieten touch.

bamboe tuinmeubels

  1. Rope in de kleur grijs of groen

Wil je trendy zitplek in je tuin hebben? Kies voor tuinstoelen met rope in de kleuren grijs of legergroen. Dit jaar rope is een materiaal welk toegepast is in verschillende soorten tuinmeubels. Je vindt het in armleuningen of rugleuningen. Het is makkelijk te onderhouden, creëert natuurlijke en warme sfeer in elke tuin.

  1. Zwarte tuinmeubels

Zwart is nu al een tijdje een trend - zwarte deuren in de woonkamer of zwarte kasten, deze trend gaat nu naar buiten en is te zien in verschillende soorten van tuinmeubels. Zwarte tuinstoelen, of zwart rieten hangstoel passen goed in industrieel of moderne huisstijl.

zwarte tuinmeubels