Alle Categorieën

Lentegevoel in je slaapkamer

Veranderende seizoenen brengen vele voordelen met zich mee en het overgaan van koudere maanden naar warmere tijden voelt altijd een stukje fijner. Ja, de festiviteiten van de wintervakantie liggen misschien achter ons, maar nu kunnen we genieten van de buitenwereld zonder ons aan te moeten kleden in meerdere lagen kleding!

Frisgroene bladeren, helderdere ochtenden en zonnige dagen voegen een nieuwe kleur toe aan een voorheen saaie wereld en je kunt hetzelfde doen met je slaapkamers! Dit is een blik op de meest populaire en trendy slaapkamerkleuren van het seizoen en deze zouden je ook de rest van 2021 goed van pas moeten komen.

Deze slaapkamerkleuren brengen een lentegevoel in je slaapkamer en hebben een prachtige mix van tinten waar iedereen van kan genieten. Er zit iets tussen voor iedereen, of je nu alleen de ‘meest trendy’ keuze wil hebben of juist een tijdloze slaapkamer wil.

Koraal op zijn best

Als je een koraalkleur wil toevoegen in je verder neutrale slaapkamer, dan is een accentmuur een ontzettend goed idee. Degenen die minder met de kleur hebben, kunnen kussens, accenten en beddengoed gebruiken om de klus te klaren zonder zich er volledig aan te binden. Koraal geeft voor veel mensen een fijn lentegevoel.

De elegantie van paars

We hebben altijd van paars gehouden en het gebruik ervan, zelfs op een kleine manier, maakt vrijwel direct een groot verschil in het interieur. Paars voelt elegant en koninklijk aan en het geeft zelfs de meest saaie slaapkamer een vleugje verfijning. Ontdek dit jaar opnieuw de magie van paars en gebruik het samen met wit om ervoor te zorgen dat het visueel opvalt. Paarse gordijnen, beddengoed of zelfs wanddecoraties zijn gemakkelijk te vinden en wil je meer paars dan kun je zelfs de muren verven!

Verbluffende juweeltonen

Volg dit voorjaar een pad dat een beetje anders is. Vol levendige charme en met veel gevoel voor stijl kun je krijgen met een slaapkamer die gevuld is met juweeltonen. Een juweelachtige inrichting is misschien niet altijd makkelijk te vinden, maar zijn wel de beste keuze voor iemand die graag een heldere route wil volgen. Als je slaapkamer van zichzelf neutraal is, dan wordt het toevoegen van juweelachtige accenten nog gemakkelijker. Sierkussens is majestueus paars, smaragdgroen of mooi robijnrood zorgen er voor dat je je op de langere termijn niet vast hoeft te houden aan deze kleuren. Ze kunnen snel worden omgewisseld, zonder dat dit je een fortuin kost.

Sereniteit van wit en hout

Houten en witte slaapkamers zijn een populaire trend die al jaren bij veel mensen bovenaan staat. Het is een kleurenschema dat het hele jaar door bovenaan alle trendgrafieken zal staan. Als je andere kleuren in de kamer hebt in de vorm van accenten, gebruik dan accenten in de kleuren die je wil hebben en hou de muren wit. Kies niet voor te veel grijs, en focus je op hout om je slaapkamer een gezellige en comfortabele uitstraling te geven. Als de basis van je slaapkamer goed is, wordt het gemakkelijker voor je om andere kleuren en accenten toe te voegen op basis van veranderende trends.

Gerelateerde producten