×

Alle Categorieën

6 beste ideeën voor whisky liefhebbers

Whisky is voor sommigen levenswater, voor anderen is het een geweldige manier om vrienden te verwelkomen. Het is vooral geassocieerd met een cadeau voor een man, maar vrouwen zitten ook graag af en toe met een glas whisky in de hand. Hieronder daarom 6 ideeën waarmee elke whisky liefhebber een groot plezier doet. 

Whisky karaf met glazen

Stijlvol fles en bijpassende glazen zijn een echte eye-catchers in elke woonkamer. Whisky set is meestal gemaakt van glas of kristaal. Deze van kristaal zijn meestal duurder.

whisky set

 

Chesterfield bank

De whisky liefhebber kan tijdens zijn vrije dagen genieten van zijn favoriete drankje op comfortabele en stijlvolle bank. Chesterfield is ideale voor lange avonden met vrienden. Je kunt kiezen tussen zachte, warme velvet of koele leer. Wat past bij je beter?

 

Dutchbone Vino Wijnkast voor whisky liefhebbers

Dat is niet de gewone wijnkast. Alle wijnflessen, whisky, glazen, karafjes en noten kun gewoon kwijt in deze kast. Elke whisky liefhebber wordt enorm blij met deze stuk van metaal en hout.

dutch bone wijnkast

 

Velvet fauteuil

Velvet heeft een luxe uitstraling dus past goed bij whisky. Wie voor velvet kiest, kiest ook voor specifieke sfeer. Velvet fauteuil wordt zeker aantrekkingspunt in jouw kamer, heeft aan elke woning harmonie en een aparte look. Kies voor Livin24 fauteuil in olijfgroen kleur.

velvet fauteuil

 

Koper wandklok

Elke whisky liefhebber heeft een specifieke stijl, wat zie je ook in je huis. Deze koper klok heeft minimalistische look en is gemaakt van ruwe materialen. Het is in XL format (diameter 75 cm).

 

Koeienvacht van Dutch By Design

Koeienvacht is duurzaam en stijlvol. Het past bij elk interieur: industrieel, modern, maar ook landelijk. Elke ruimte krijgt meer warmte als er koeienvacht ligt. Het kan gebruikt worden bij de bank, onder de eettafel, op houten- of kleedvloer. Stel jezelf voor met een glas whisky in je hand en onder je voeten de beste klasse van koeienvacht. Klinkt geweldig? Check ons assortiment en gebruik onze 6 ideeën voor whisky liefhebbers.

Gerelateerde producten